search
Nu aveti nici un produs in cos!
Linia de productie Massimo

Concept


Fabrica Massimo a fost fondata in 1994, intr-un orasel  de la granita de Nord-Vest a Romaniei de la o idee simpla de a aduce romanilor o parte din tehnologia italiana dedicata somnului.Odata cu infiintarea fabricii s-a decis  urmarea unei tehnologii axate pe calitate in mod special intrucat fondatorul-inginer in industria mobilei -simtea lipsa acuta a unui astfel de produs pe piata romaneasca. Asa s-a nascut Prima Saltea Ortopedica din Romania care pentru 7 ani si-a pastrat numele si propietatile devenind apoi Salteaua Andra si capatand materii prime de o calitate deosebita de la mari firme europene.


Inca de la prima saltea ce a iesit pe portile micutei fabrici  atentia s-a indreptat asupra calitatii materiilor prime dar mai ales a manoperei ce avea sa  definitiveze fiecare produs.

Aici  sunt imbinate de mai bine de 18 ani tehnologii de ultima ora cu procese de productie  si tehnici deosebite fiecarui produs revenindu-i  7 procese tehnologice imbunatatite cu interventii manuale,  controlate la randul lor la fineaul fiecarei proceduri  de un CTC pentru a primi ok-ul de productie. In fapt azi, cele mai fine produse ce parasesc oricare din cele 3 stabilimente de productie  sunt realizate in proportie de 80% manual cu materii prime extrem de  valoroase naturale si foarte fine  unde orele de manopera pentru o singura saltea pot depasiicu usurinta 150 de ore. Materiile prime folosite in anii 90 s-au transformat in  produse de marca in anii 2000 si au atins  extrema luxului prin tipologie si provenienta in ultimii ani, ajungand la materiale extrem de fine  a caror tratare antibacteriana  si sanitizare vine facuta prin procese tehnologice  dificile pentru a nu  elimina din beneficiile produsului initial. Azi materiile prime sunt alese cu o deosebita grija pentru mediul inconjurator dar mai ales pentru utilizator ajungand ca pentru liniile de lux  materialele componente ale saltelei sa fie personalizate pe cerinta clientului lucru pe care il regasim la doar 4 producatori europeni printre care si Massimo.


Daca la inceput activitatea micii fabricute artizanale se desfasura pe  mai putin de 1000 mp dedicati productiei, azi Massimo se intinde in 3 stabilimente diferite cu functii foarte clar delimitate :


•    Compartimentul serie unde sunt produse modelele standard de saltele care alcatuiesc colectia Massimo;


•     Compartimentul saltelele personalizate in care modelele standard sunt adaptate pentru diferitele solicitari ale clientilor;


•     Produse Unicat ce, raspunde in principal solicitarilor  speciale si luxului in special accesoriile de pat;


Echipamentele ce doteaza fabrica Massimo incepand cu primii ani de functionare au fost  de provenienta Italia de la cei mai mari producatori in domeniu alaturand acestora traininguri periodice ale personalului operator  facute la mari jucatori ai pietei europene reusind astfel sa  produca in pionerat pe piata romaneasca modele de avangarda internationala.