search
Nu aveti nici un produs in cos!Colectia de paturi BlackBed este una exclusivista avand la baza materiale fine si de o calitate deosebita. Aceasta colectie cuprinde paturi standar cu modele predefinite dar si o serie de modele  non standard care pot fi construite la dimensiunile si alegerea specifica a fiecarui client in nparte.

 

Fie  ca vorbim despre piele special tratata de vitel cu o durabilitate forte mare in timp si o finete deosebita la atingere fie ca vorbim de fibre fine  naturale ca matasea naturala in tesatura brocard partea de tapiserie a paturilor din colectia BlackBed  este una exclusivista.

 

Designul paturilor din colectia BlackBed este unul avangardist, inovativ ceat de designerii nostri special pentru a se potrivi cu o multitudine de modele de mobilier de dormitor facan-ul potrivit pentru toti cei ce doresc un pat imbietor. La crearea fiecarui model s-a luat in considerare faptul ca PATUL este piesa centrala de mobilier a oricarui dormitor si trebuie sa exprime cel mai bine sentimentele si trairile utilizatorului.

Va asteptam asadar sa alegeti fie din modelele standard propuse de noi ori sa ne contactati pentru a va realiza un model dedicat nevoilor Dvs.

Produse din gama BlackBed