search
Nu aveti nici un produs in cos!

Massimo Franciza


Azi  Massimo iti ofera oportunitatea unui parteneriat de elita prin francizarea propriului brand.

 

 

Massimo lanseaza din luna octombrie  proiectul de franciza. Proiectul Massimo pesupune o oferta vasta de produse si servicii pentru casa  la preturi competitive, axandu-se  in mod special pe lansarea de noi concepte de relaxare si design, satisfacand  astfel cele mai exigente cerinte ale consumatorului final.Franciza  Massimo presupune  o investitie mica si este usor de implementat, ceea ce reprezinta o oportunitate extraordinara de business cu profit sigur.


Exista numeroase avantaje motivante pentru a deschide un magazin Massimo in franciza, notorietatea, bunul renume al marcii si increderea pe care clientii o au in produsele propuse de Massimo  din 1994 fiind cele mai importante. Un alt avantaj este reprezentat de accesibilitatea produselor pentru clienti,  clientul putand sa ridice produsul din magazin sau sa-l primeasca direct acasa fara nici un cost suplimentar. Rotatia stocurilor este intre 60 si 90 de zile. De asemenea, layoutul magazinului este flexibil si poate fi adaptat in multiple tipuri de locatie.Pentru pornirea afacerii de franciza in sine costurile de investitie sunt relativ mici, iar profitul poate varia intre 50.000 euro si 100.000 de euro, in functie de locatia si managementul magazinului. In plus, Massimo pune la dispozitie o retea de suport dedicata francizei, insemnand training intensiv inainte de deschidere si toate serviciile de sustinere cum ar fi Marketing, Resurse umane, IT , Logistica, etc.

 

Puteti opta pentru 3 tipuri de  franciza: Massimo Casa, Massimo Design si Massimo Horeca.

 

Franciza Massimo Casa  ofera produse exclusiviste intr-o gama complexa dedicate in totalitate relaxarii si somnului sanatos. Aici gama de accesorii este foarte vasta si se modifica in colectii noi  la fiecare 6 luni.

 

Franciza Massimo Design  centralizeaza o serie de produse si servicii de design interior si exterior de un inalt nivel de exprimare menit sa satisfaca toate exigentele trairilor clientului.

 

Franciza Massimo Horeca  prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.Aici  oferta presuoune si simulari de running-cusiness pentru beneficiar cu traininguri specifice si urmarirea lucrarilor de amenajare.
 

 

Pentru informatii majore legate de oricare dintre variantele de franciza Massimo va rugam sa ne contactati la telefon: +40.729.22.55.66