search
Nu aveti nici un produs in cos!   Sistemul de odihna BioSleep are la baza o structura Bio prietenoasa cu natura care are in compozitie produse eclologice ca soia, apa,si cauciuc natural– Latex.
In tehnologia de fabricare a spumei din Latex obisnuite sunt folosite in mare parte materiale de provenienta petroliera ca izocianati si polimeri chimici intrucat expandarea cauciucului natural 100% este imposibila. Astfel compusii chimici sintetici prezenti in proportii de la 20% pana la 80% ajuta la expandarea cauciucului natural dar elimina  si particule toxice daunatoare organismului uman pe perioada somnului si a mediului inconjurator.
Sistemul BioH inlocuieste partea sintetica din spumele de latex cu un amestec de soia si H2O pentru a obtine un produs final de Latex—cat mai aproape de mediul inconjurator—naturala. Inlocuirea izocianatilor si a polimerilorpetrolieri cu soia si H2O este nu doar o alegere lresponsabila pentru protectia mediuljui dar si o tehnologie de imbunatatire a sistemului de sustinere si aerisire a pad-ului de Latex.
    Adoptand aceasta tehnologie saltelele din gama BioSleeep au  o portanta deosebita, o sustinere adaptata fiecarui corp prin cele 7 zone differentiate de preluare a greutatiii cu 7 densitati diferite ale pad-ului de Latex. Ca o valoare adaugata materialele natural folosite  dau o eficienta foarte mare  in eliminarea transpiratiei, cresterea gradului de aerisire, si elimminarea oricarei urme de bacterii si acarieni.Sistemul de turnare a pad-urilor de latex este unul special– patentat ccu multiple modalitati de aerisire si autocuratare dar mai ales modalitati innovative de sustinere a coloanei vertebrale foarte aproape de forma ei initiala in curbura “S”.
Astfel saltelele din gama BioSleep asigura un somn natural si sanatos, benefic oricarui organism, prin structura de baza folosita.Ca plus de valoare  toate straturile intermediare sunt la randul lor natural si bio ecologice. Bumbacul astfel folosit este unul organic, iar lana este extravirgina de provenienta neozeelandeza ambele provenind de la  producatori cu nume rezonante in acest domeniu .
Tesaturile folosite in acesta gama sunt in totalitate High-Tech cu un gramaj superior de peste 400g/mp si tratamente adaugate in functie de tipul saltelei– Bio ca Aloe Vera Therapy sau Tencel.

 

Produse din gama Saltele BioSleep • Saltea Free Spirit

  Saltea Free Spirit

  Somnul cu adevarat natural incepe pe o saltea FREESPIRIT unde se intalnesc tehnolo..

  1.877 Lei   detalii produs

 • Saltea EverGreen

  Saltea EverGreen

  Cu un sistem unic de imbinare a tehnologiilor inovative cu materialele naturale, E..

  2.156 Lei   detalii produs

 • Saltea AeriaBio

  Saltea AeriaBio

  In veriunea sa cea mai pura  latex-ul 100% natural de origine organica cunoas..

  2.309 Lei   detalii produs