search
Nu aveti nici un produs in cos!
Catalin Botezatu Exclusive Line defineste un stil de vita mai degraba decat un sistem de odihna; defineste momentul din viata in care realizezi ca meriti tot ce exista mai bun si mai pretios, in fiecare noapte , in momentul in care inchizi ochii.
Stilul de viata Catalin Botezatu Exclusive Line presupune rezultatul final al fiecarei nopti de odihna exclusivista si anume o dimineata exceptionala si un randament ridicat pe parcursul intregii zile. Acest rezultat reuneste un inalt nivel de calitate a tuturor materiilor prime cu servicii exclusiviste de intretinere si support pe tot parcursul viatii saltelei.
 Orice client Catalin Botezatu Exclusive Line devine un proiect interesant si provocator pentru echipa Massimo, rezultatul urmarit fiind un nou stil de viata, nu doar mai relaxant si sanatos ci cu adevarat luxuriant.
Alegerea unei saltele Catalin Botezatu Exclusive Line iti adduce de departe cele mai noi tehnologii de materilae si de fabricare dar si un design exclusivist menit sa  faca intru totul diferenta  catre noul stil de viata.
Aici nu vorbesc doar materialele cu marci exclusiviste, ori de provenienta bio   sau organica, si nici  tehnologiile de ultima ora, aici clientul trece intr-o noua lume, evidentiata prin lux si finite, prin eleganta si naturalete pentru a afla  cu adevarat   “Secretul unui vis ididlic”
In stilul de viata Catalin Botezatu Exclusive Line ai un sistem certificat de arcuri independente insachetate individual cu 7 zone diferentiate de preluare a greutatii pentru ca studii aprofundate  facute atat in SUA cat si in Europa au aratat  ca acesta este unicul sistem de sustinere  cu 99% randament atat pentru pozitia naturala a coloanei vertebrale cat si a intregului organism.. Nici un alt sistem de sustinere  nu reuseste sa pastreze in raport de 99% forma initiala a coloanei vertebrale “S” decat  Extreme Pocketed Coil System. Aici fiecare somn este personalizat si tratat ca un eveniment unic in viata clientilor nostrii—membrilor exclusivisti ai acestui stil de viata— si pentru asta ultimul concept de relaxare bazat pe un gel siliconic termoreducator patentat—Technogel, este imbinat cu alte tehnologii performante si finisata cu cele mai delicate si natural tesaturi  venind sa contureze  experienta Catalin Botezatu Exclusive Line.
Elementul cheie il reprezinta  asocierea unui produs exclusivist cu servicii  deosebite pentru a transforma fiecare noapte intr-un eveniment special in relaxarea propriului corp.
Insa acesta este doar inceputul povestii Catalin Botezatu Exclusive Line, restul te lasam sa-l descoperi alaturi de produsele noatre pentru a scrie povestea impreuna.

 

Produse din gama Saltele Catalin Botezatu ExclusiveLine • Saltea  Delphi  Catalin Botezatu

  Saltea Delphi Catalin Botezatu

  O poveste ce incepe dulce, fin si cu multa eleganta.... O eleganta ce nu poate fi ..

  7.010 Lei   detalii produs

 • Saltea  Erros  Catalin Botezatu

  Saltea Erros Catalin Botezatu

  Povestea luxului continua cu o  sageata a iubirii adusa de Erros  a ..

  5.773 Lei   detalii produs

 • Saltea  Isis   Catalin Botezatu

  Saltea Isis Catalin Botezatu

  Si pentru ca in orice poveste trebuie sa existe intrigi memorabile Isis este una d..

  3.753 Lei   detalii produs

 • Saltea Venus Catalin Botezatu

  Saltea Venus Catalin Botezatu

  Dar in povestea noastra a aparut  si o printesa .... Venus ... zeita iubirii,..

  3.075 Lei   detalii produs

 • Saltea  Aphrodite  Catalin Botezatu

  Saltea Aphrodite Catalin Botezatu

  Frumusetea si-a facut si ea  introducerea intr-o poveste atat de fina ca cea&..

  2.795 Lei   detalii produs