search
Nu aveti nici un produs in cos!Somnul pe una din saltelele SoftLine este asigurat de o structura de baza din spuma AquaCell din soia si apa pentru o viata mai sanatoasa si o sustinere optima a corpului pe perioada orelor de odihna. Spuma AquaCell certificata din Soia si apa are proprietati deosebite de protejare a sanatatii utilizatorului dar si a mediului inconjurator prin:
Emisii foarte scazute de COV (compusi organici volatili) pentru calitatea aerului ambiental din dormitor;
Lipsa transportarii in mediul inconjurator a metalelor grele, compusilor toxici, si a bacteriilor(atat de prezente la toate celelate spume poliuretanice folosite in productia de saltele), atat de daunatoare pentru plamani si intregul sistem respirator.
Fabricat fara degradatori de ozon
Fabricat fara agenti PBDE
Fabricat fara mercur si alte materii prime toxice.
Pad-urile din spuma poliuretanica de soia si H2O sunt turnate in sistem  UHR (Ultra High Reciliant Foam) de o foarte inalta densitate, cu proprietati de sustinere central sau diferentiata si reducere a presiunii de impact– prin spuma viscoelastica cunosctuta si ca MemoryFoam.
Asocierea de diferite tipuri de pad-uri (cu proprietati elastic diferite) din spuma AquaCell din soia si H2O duce la formarea unei baze multistrat optime  si diferentiata pe tipuri de somn si necesitati ale fiecarui client in parte.
Structura de baza este potentata de straturi intermediare de spume TrioCell cu diverse proprietati si caracteristici  de arbsobtie a transpiratiei dar si materiale termo regulatoare pentru inducerea unui somn de o inalta calitate si mentinerea unei pozitii optime a coloanei vertebrale.
    Nota de finete  o da tesatura folosita la fiecare din saltelele SoftLine care prin tratamentele adaugate fie regleaza termic organismul , inbunatateste circulatia periferica, descarca electrostatic sau imbunatateste starea generala a organismului prin interactiunea cu particulele de Aloe Vera, asigurand astfel un confort  unic si personalizat pe perioada somnului.
In plus sistemul No-Flip asigura o intretinere usoara si de lunga durata pastrand confortul initial al somnului cu o igiena deosebita.

 

Produse din gama Saltele SoftLine • Saltea Fly Sensation

  Saltea Fly Sensation

  Ca  varf de gama a colectiei SoftLine, FLY SENSATION propune un somn cu totul..

  2.624 Lei   detalii produs

 • Saltea AloeDream

  Saltea AloeDream

  Un concept nou de odihna dedicat in totalitate visurilor frumoase din fiecare noap..

  1.972 Lei   detalii produs

 • Saltea WildMemory

  Saltea WildMemory

  Cele mai salbatice si ascunse  vise devin realitate in somnul pe salteaua WIL..

  1.558 Lei   detalii produs

 • Saltea HR TrueForm

  Saltea HR TrueForm

  Relaxarea si odihna intalnite pe salteaua  HR TRUEFORM  sunt potentate d..

  998 Lei   detalii produs

 • Saltea ErgoForm

  Saltea ErgoForm

  Pentru ca tehnologia Massimo prin excelenta presupune inovatii de la cele mai simp..

  781 Lei   detalii produs

 • Saltea MediCare

  Saltea MediCare

  O imbinare perfecta intre tehnologii de ultima ora si  materiale naturale car..

  765 Lei   detalii produs