search
Nu aveti nici un produs in cos!

Termeni si conditii


1. Garantiile produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.massimo.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs neperisabil va fi insotit de certificatul de garantie sau orice alt act asemanator din partea producatorului. Detalii suplimentare despre garantiile produselor gasiti in sectiunea de Garantie.
 


2. Siguranta si securitatea datelor personale
SC MASSIMO INDUSTRY GROUP SRL, detinatorul www.massimo.ro este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.massimo.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de REIFFEISSEN – autoritatea nationala de supraveghere in acest domeniu. www.massimo.ro nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

 

 

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Site-ul www.massimo.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.massimo.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

3. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui  utilizator sau de a modifica continutul site-ului  www.massimo.ro, sau de a afecta performantele serverului  pe care ruleaza site-ul www.massimo.ro va fi considerat o  tentativa de fraudare a site-ului www.massimo.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

4. Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si www.massimo.ro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul comerciantului respectiv SC MASSIMO INDUSTRY SRL.

5. Date personale
SC MASSIMO INDUSTRY GROUP SRLrespecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin online.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC MASSIMO INDUSTRY GROUP SRLare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

 

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

 

www.massimo.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

 

 

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.massimo.ro implica o parola data de dumneavoastra asupra careia nu ne asumam responsabilitatea.
 


Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

 

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica, fara notificare prealabila, respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.

 

 

 

Va multumim ca folositi   www.massimo.ro

6. Conditii de returnare
Clientii www.massimo.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original sigilat nedesfacut, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati. Returnarea produselor se va face doar in cazul in care acestea sunt deteriorate datorita transportului,( in acest caz clientul trebuie sa notifice agentul firmei de curierat si sa intocmeasca cu acesta un proces- verbal  olograf) sau nu corespund cu specificatiile inscrise in site, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele descrise mai sus pot fi inlocuite cu altele identice fie sau cu alte produse, de valoare cel putin egal cu cea de pe factura initala. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la office@massimo.ro 

 

 

7. Livrare  
Pentru toata produsele achizitionate prin intermediul www.massimo.ro transportul este gratuit si este  efectuat prin intermediul societatii de curierat Urgent Curier. 

 

www.massimo.ro va asigura ca depune toate eforturile pentru ca produsul comandat de dumneavoastra sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la destinatar. In acelasi timp trebuie sa va asiguram ca practic orice produs este garantat sa ajunga in termen de maximum 3 zile lucratoare in Bucuresti si 5 zile lucratoare in tara (in functie de produs, disponibilitate, personalizare si elemente neprevazute, cum ar fi traficul). Livrarile se efectueaza in toata tara, fara nicio exceptie, in afara cazurilor care tin de forta majora. Totusi costuri aditionale pot fi adaugate la pretul produsului Dvs in cazul in care localitatea de destinatie este situata in afara ariei de acoperire obisnuita  a Urgent Curier. Orasele foarte mici sau satele ori cumunele se incadreaza in aceasta categorie – agentul curier fiind neoit sa faca transportul in mod express pentru Dvs.  Va multumim pentru intelegere!

Valoarea maxima a obligatiilor www.massimo.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de www.massimo.ro de la clientul respectiv, neacordandu-se sume suplimentare, daune, interese sau beneficii nerealizate.

 

 

8. Altele
Produsele comandate pe site-ul www.massimo.ro vor fi expediate prin firma de curierat rapid partenera, Urgent Curier, imediat dupa inregistrarea confirmarii platii on-line (pentru platile realizate astfel), a transferului bancar, prin Card Avantaj ori rate la parteneri si cu plata ramburs pentru cazurile in care plata se efectueaza in numerar, la primirea coletului. Produsele comandate cu dimensiuni speciale nu pot fi achitate ramburs ci doar cu un avans prealabil. MASSIMO INDUSTRY GROUP nu-si asuma responsabilitatea pentru informatii date gresit de catre client.

 

Plata on-line se efectueaza imediat pe site-ul www.massimo.ro, fiind procesata de sistemul de plati on-line  al bancii REIFFEISSEN.  SC MASSIMO INDUSTRY GROUP SRL si afiliatii nu raspund patrimonial, financiar, legal sau in alta forma pentru furtul de informatii savarsit de terte persoane pe platforma bancii Reiffeissen.